Biblen gjør en forskjell i Gulf-statene

Bibelgaven

Få steder ser vi en slik virkning av distribusjonen av Guds ord som i Gulfen! Din gave til Bibelarbeidet i Gulfen er et bidrag til noe som kan endre en hel region. Vil du være med?

I en region hvor det er forbudt å evangelisere, og hvor det er umulig å skifte religion, kan man spørre seg om det er mulig å ha et bibelselskap. Men det er ikke bare mulig, dette er et bibelselskap som er i vekst.

I hele Gulfen, med unntak av Saudi-Arabia, har kristne innvandrere lov til å samles. Så fullt er det i de få kirkene at menighetene må fordele samlingene sine ut over hele helgen – fra fredag til søndag, fra grytidlig morgen til to om natta – for at alle skal få en time hver.

Ingen misjonsledelse kunne ha tenkt ut en bedre strategi for å nå denne delen av verden med evangeliet, enn den som Gud selv har regissert gjennom alle de kristne som kommer hit for å søke arbeid.

Noen av dem arbeider som barnepiker – samtidig som de er levende kristne vitner for den oppvoksende generasjonen. Kan man tenke seg en bedre strategi enn å ha en kristen kvinne i hjemmet, som synger for barna og forteller dem hva Jesus betyr for henne?

Din gave kan være med på å endre hele regionen

Gi din gave nå!

Kommentarer